Több kormányközeli újságot is meghekkeltek hétfő reggelre

Több kormányközeli újságot is meghekkeltek hétfő reggelre

Kiírták a kormánylapok oldalaira, hogy azok propaganda újságok és ha igazi híreket akarnak, olvassanak független újságokat.

Hétfőn reggel jó pár kormányközeli újságot meghekkeltek - írja a Telex. Az akciót valószínűleg az Anonymous nemzetközi hekkercsoport hajtotta végre, akik vasárnap jelezték, hogy valamire készülnek, mert az ukrajnai orosz invázió ellenére „a magyar kormány és Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is a Kreml trójai falovaként viselkedik Európában”.

A Nemzeti Sport, a Metropol, a Figyelő, a Szabad föld, a 888.hu, a Mandiner és sok megyei lap címlapján is váratlan kép fogadta reggel az olvasókat. A felsorolt oldalak legtöbbje most elérhetetlen, de a cikk szerint a meghekkelt újságok címlapján az Orbán-kormányt kritizáló tartalmak szerepeltek, a címlapon pedig következő szöveg volt olvasható:

„Ez a weboldal a kormányzati propagandamédia része! Elhoztuk az igazságot nektek! Propaganda helyett független sajtót! Nézd meg, hogyan ver át a propaganda média!”.

Az ügyben több feljelentést tettek, Tényi István, az ország feljelentője például a Nemzeti Nyomozó Irodához fordult.

 

 További részletek a Telexen!

 

 

Különadókat vet ki a kormány, amit a DK szerint végül a magyar családok állnak

Rezsivédelmi és honvédelmi alap létrehozását jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, aminek forrásait különadók formájában szedik majd be. A DK szerint végső soron a magyar ember fizethetik meg ennek is az árát.

  • 2022.05.26

Távol-keletről hozna vendégmunkásokat a kormány

A munkarerőhiányt gazdasági bevándorlókkal kezelné a kormány, pedig 2015. óta permanens kampányt folytatnak ellenük.

  • 2022.05.23

Nagy zaj várható keddtől egy katonai gyakorlat miatt a Dél-Dunántúlon

Magyar-amerikai közös kiképzés lesz, ami az átlagosnál hangosabb lehet.

  • 2022.05.23