Hadházyék bojkottálják a melegellenes pedofiltörvény szavazását

Hadházyék bojkottálják a melegellenes pedofiltörvény szavazását

Hadházy Ákos mellett biztosan kihagyja a szavazást Szél Bernadett és Szabó Szabolcs is.

Kedden tartja a parlament a végszavazást a pedofilia-ellenes törvénycsomagról. A jogszabály megszavazásakor biztosan

 

 

távol marad a parlamenti üléstől Hadházy Ákos, Szabó Szabolcs és Szél Bernadett is,

 

közölte hétfői Facebook-bejegyzésében Hadházy, aki azzal indokolta döntésüket, elfogadhatatlan, hogy azt is megtiltanák, hogy beszéljenek a melegek problémáiról.

“Nem asszisztálunk a gyűlöletkeltő színjátékhoz. Orbán mindenben Putyint utánozza, most éppen a homofób törvénnyel. A cél kettős: egyrészt mindig kell egy újabb ellenség, legyen kitől félni és legyen kit gyűlölni a propaganda által felheccelt embereknek. A másik cél az ellenzék csapdába csalása, ezért trükkösen »pedofília-ellenes«️ csomagnak álcázták a törvényt – így aki nem szavazza meg, az nyilván a gyermekek megrontóinak pártján áll. Már látszik, hogy a propaganda ugrásra készen áll, holnaptól ezzel lesz tele minden. Gondolhatunk akármit a melegek és transzneműek jogairól, de szigorú büntetés terhe mellett megtiltani, hogy beszéljünk valamiről, egy létező jelenségről, na az a legsötétebb diktatúrák sajátja!” - írta a képviselő.

A politikus felidézte, Türkmenisztánban történt meg például, hogy Berdimuhamedow elnök egyszerűen betiltotta a koronavírus szó kimondását vagy leírását, így a járványkezelést is megoldotta.

Hadházy arra bíztatott minden ellenzékit, maradjanak távol a szavazástól.

NEM ASSZISZTÁLUNK A GYŰLÖLETKELTŐ SZÍNJÁTÉKHOZ Orbán mindenben Putyint utánozza, most éppen a homofób törvénnyel. A cél...

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, June 13, 2021

 

Rogán fideszes kampányfelkészítőt tartott a nagyköveteknek

Most beszélt először a nagyköveti értekezleten a propapagandaminiszter.

  • 2021.09.21

Nem tetszett a híradó, írt, hogy felrobbantja a tévét

A vád szerint egy 24 éves férfi az egyik közösségi oldalon létrehozott álprofillal, fenyegető üzeneteket küldött egy televíziós csatorna több dolgozójának, amelyben robbantással, illetve személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetett.

  • 2021.09.21