Elfogták a német szurkolólányokat megütő férfiakat

Elfogták a német szurkolólányokat megütő férfiakat

Nem sokkal azután, hogy nyivánosságra kerüt, a rendőrség efogta azokat a garázdákat, akik a szívárványos arcfestésük miatt eköptek majd megüttek két német orvostanhagatüt a Puskás Arénában.

Elfogott a rendőrség két férfit, aki a gyanú szerint a szerdai Európa-bajnoki labdarúgó mérkőzés budapesti helyszínén ütött meg és köpött le két fiatal német szurkolólányt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Azt írták: két német lány tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy a szerdai Európa-bajnoki mérkőzésen két férfi megütötte és leköpte őket.

A budapesti nyomozók négy napon belül azonosították a feltételezett elkövetőket. A tájékoztatás szerint a 25 éves G. Martint és 55 éves apját, G. Csabát vasárnap délután fogták el. Ellenük garázdaság gyanúja miatt indult eljárás - közölte a rendőrség.

 

Rogán fideszes kampányfelkészítőt tartott a nagyköveteknek

Most beszélt először a nagyköveti értekezleten a propapagandaminiszter.

  • 2021.09.21

Nem tetszett a híradó, írt, hogy felrobbantja a tévét

A vád szerint egy 24 éves férfi az egyik közösségi oldalon létrehozott álprofillal, fenyegető üzeneteket küldött egy televíziós csatorna több dolgozójának, amelyben robbantással, illetve személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetett.

  • 2021.09.21