Egyszerre tüntetnek szombaton Putyin és Orbán ellen

Egyszerre tüntetnek szombaton Putyin és Orbán ellen

A rendezvényt Juhász Péter egykori politikus, mostanság tényfeltáró videókat készítő vlogger szervezi.

“Civil szolidaritási tüntetés a szabad és független Ukrajnáért és tiltakozás Orbán Viktor árulása, sunnyogása ellen.” - így kezdődik az április 2-ára, szombat délután háromra a Szabad Sajtó útra meghirdetett rendezvény Facebookos leírása. Emlékeztetnek, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felhívására sok európai fővárosban tüntetéseket szerveznek az orosz agresszió ellen és ebből Budapest sem maradhat ki!

“Nem hagyhatjuk, hogy Orbán szégyenletes álláspontjával azonosítsák Magyarországot, a magyar népet.” - tartalmazza a felhívás. Felhívják a figyelmet, hogy a demokratikus európai országok vezetői mind szolidaritást vállaltak az ukrán néppel - “a magyar kormány vezetője azonban szégyenteljesen sunnyog”.

 Hozzáteszik, Putyin feldúlta az európai kontinens biztonságát, atomarzenáljával fenyegetőzik, gazdasági és megélhetési krízist, egyre erősödő inflációt szabadít ránk. Kifogásolják, hogy mindeközben Orbán ismét Brüsszelt és a nemzetközi közvéleményt hibáztatja: igazából az agresszor pártját fogja. Az eseményt Juhász Péter politikai aktivista szervezi, aki a következő napokban fogja ismertetni a rendezvény felszólalóinak a listáját.

 

Különadókat vet ki a kormány, amit a DK szerint végül a magyar családok állnak

Rezsivédelmi és honvédelmi alap létrehozását jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, aminek forrásait különadók formájában szedik majd be. A DK szerint végső soron a magyar ember fizethetik meg ennek is az árát.

  • 2022.05.26

Távol-keletről hozna vendégmunkásokat a kormány

A munkarerőhiányt gazdasági bevándorlókkal kezelné a kormány, pedig 2015. óta permanens kampányt folytatnak ellenük.

  • 2022.05.23

Nagy zaj várható keddtől egy katonai gyakorlat miatt a Dél-Dunántúlon

Magyar-amerikai közös kiképzés lesz, ami az átlagosnál hangosabb lehet.

  • 2022.05.23