Ciccolina egy szenvedélyes éjszakát ígér Putyinnak, ha befejezi a háborút

Ciccolina egy szenvedélyes éjszakát ígér Putyinnak, ha befejezi a háborút

Az egykori pornósztár egy évvel idősebbb az orosz diktátornál.

Erős felajánlást tett Cicciolina: a 70 éves expornós-modell-énekesnő-színésznő-aktivista egy forró, szenvedélyes éjszakát kínál Vlagyimir Putyinnak, amennyiben az orosz elnök kivonja csapatait Ukrajnából, és véget vet a háborúnak – írja a Daily Star alapján a 24.hu..

A béke üzenete, a háború ellen és az orosz elnöknek #putin. Felajánlom magam egy éjszakai szexre, cserébe a békéért, Ukrajnáért, az orosz népért– írta Staller Ilona az Instagramon.

Hivatalos orosz válaszról nem tudunk, a kommentelők között sem láttuk feltűnni Putyin nevét, és ennek nem biztos, hogy csak az az oka, hogy az – állítólag súlyos betegséggel küzdő – elnök nem arról híres, hogy aktív a közösségi oldalakon.

Ettől még a politikai aktivista, korábbi parlamenti képviselő gesztusa nemes; ráadásul nem is első alkalommal adná oda magát a békéért, hiszen korábban Szaddám Husszeinnek is tett hasonló felajánlást.

A Bankszövetség ellenzi az újabb extra adóterhek kivetését

A jelenlegi környezeti feltételek mellett az idei első negyedévben a hazai bankszektor jövedelemtermelése megszűnt; az újabb extra adóterhek kivetését a magyar bankszektor ellenzi - közölte a Magyar Bankszövetség pénteken az MTI-vel.

  • 2022.06.03

Jövőre nem lesznek ledolgozandó szombatok

2023-ban is lesznek hosszú hétvégék, de mindegyik úgy esik, hogy nem lesznek munkával töltött szombatjaink.

  • 2022.06.03

BKIK: szmogriadó esetén eltűnhet a taxisok fele Budapestről

A taxisok fele eltűnhet az utcákról szmogriadó esetén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szerint, ha a szmogriadó-rendeletet a jelenleg beterjesztett formájában fogadják el.

  • 2022.06.03