A Fidesz "összegyurcsányozná" Márki-Zayt

A Fidesz

A 11 éve kormányon lévő Fidesz továbbra is az ellenzék ellen gyűjt aláírásokat.

Folytatódik a Fidesz petíciós aláírásgyűjtése - közölte a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán. Kocsis Máté kiemelte: eldőlt, "Márki-Zay Péter lesz az, akinek a hátán Gyurcsány Ferenc visszatérne a hatalomba". A megjelent nyilatkozataik egyértelművé teszik: "közös kormányzásra áhítoznak, ami persze nem is csoda, hiszen a miniszterelnök-jelölt semmihez sem tud kezdeni a legnagyobb frakció támogatása nélkül, azt pedig Gyurcsány uralja" - tudatta.

 

Érdemes felidézni, hogy ezt az aláírásgyűjtést eredetleg Karácsony Gergely ellen kezdték, majd amikor a budapesti főpolgármester visszalépett a miniszterelnök-jelöltségért egyszerűen vetakarták a nevét. Szakértők szerint a Fidesz aláírásgyűjtése azt a célt szolgálta, hogy ne engedjék át az utcát az ellenzéknek. E mellett cél lehet a Kubatov-lista frissítése is. 

Márk-Zay Péter ellen fideszes elemzők szerint is hatástalan lehet a Gyurcásnyozás, de egyelőre nem találák meg a hatékony fegyvert az elléki miniszterelnök-jelöltelszemben.

Januárban lezárul a DIGI megvásárlása a 4iG által

232 milliárd forintot fizetnek a cégért.

  • 2021.11.30

A Magyar Honvédség tovább növeli a katonák létszámát a kórházakban

A Magyar Honvédség tovább növeli a katonák létszámát a kórházakban, hogy a meghosszabbított oltási akcióhéten segítsenek a koronavírus-járvány elleni védekezésben - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel.

  • 2021.11.30