27 cikkében hazudott Juhász Péterről az Origó

27 cikkében hazudott Juhász Péterről az Origó

Bíróság mondta ki, hogy mindenben hazudott az egykori politikusról a kormánylap.

Pert vesztett az Origo is, a legmocskosabb szennylap. Az eleje tény, a második rész csupán a véleményem, nem tudnám bizonyítani, hogy a legmocskosabb, mert erős a verseny. Csak abból következtetek erre, hogy ez volt az a nagy nyilvánossághoz eljutó internetes felület, amelyik belevágott annak a hazugságáradatnak a terjesztésébe aminek a vége több mint 2500 megjelenés lett különböző kormányirányítás alatt álló nagy elérésű propaganda lapokban. Ezeket, mint tudjuk, Rogán irányítja Orbán hatalmának érdekében. Az Origo az első napon 6 darab írást közölt, ezek mindegyikéről, ahogy a többiről is kiderült, hogy teljes egészében hazugság volt” - írja friss Facebook-bejegyzésében Juhász Péter.

Az Együtt egykori elnökéről a 2018-as kampányban terjesztett hazugságokat a fideszes média többek közt azt állítva, hogy „összeverte három gyereke édesanyját”. Az Origo a témáról 27 cikket írt, a bíróság szerint mindegyikkel hazugságot állított.

Juhász posztjában azt írta, nem csak neki, hanem családjának is fontos egy ilyen ítélet, mivel „sokan a legjobb szándékú emberek közül is elhiszik az ilyen állításokat, ha sokat szajkózzák”. Juhász Péter posztjában megnevezte az általa propagandistának tartott médiamunkásokat is: bemásolta az Origo teljes impresszumát a posztjába.

Pert vesztett az Origo is, a legmocskosabb szennylap. Az eleje tény, a második rész csupán a véleményem, nem tudnám...

Posted by Juhász Péter on Thursday, April 21, 2022

Különadókat vet ki a kormány, amit a DK szerint végül a magyar családok állnak

Rezsivédelmi és honvédelmi alap létrehozását jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, aminek forrásait különadók formájában szedik majd be. A DK szerint végső soron a magyar ember fizethetik meg ennek is az árát.

  • 2022.05.26

Távol-keletről hozna vendégmunkásokat a kormány

A munkarerőhiányt gazdasági bevándorlókkal kezelné a kormány, pedig 2015. óta permanens kampányt folytatnak ellenük.

  • 2022.05.23

Nagy zaj várható keddtől egy katonai gyakorlat miatt a Dél-Dunántúlon

Magyar-amerikai közös kiképzés lesz, ami az átlagosnál hangosabb lehet.

  • 2022.05.23