12 év után mindenkinek mennie kellett - viccelt az Operaház igazgatója

12 év után mindenkinek mennie kellett - viccelt az Operaház igazgatója

Az eseményen ott volt Orbán Viktor miniszterelnök is, aki nem díjazta annyira a viccet.

„Szeretném megköszönni a miniszterelnök úr huzamos bizalmát. Én csak tudom, mert lassan elérem azt a határt, ami még a magyar operaházi történetben nem volt. Tizenkét év! Azután már tényleg mindenkinek mennie kellett”

– így büszkélkedett Ókovács Szilveszter a saját hosszúra nyúlt igazgatóságával az Operaház felújított épületének átadóján. Majd azzal a vicckísérlettel folytatta, hogy „nem akar ötleteket adni, de ez tényleg lassan elközeleg”.

Azt, hogy ez mekkora sikert aratott a lassan épp 12 éve hivatalban lévő magyar miniszterelnök páholyában, az M5 közvetítése megmutatta: összességében mérsékeltet. Orbán Viktor csak összenézett a feleségével, Lévai Anikóval, de az áthallásos tréfa az előttük ülő Schmitt Pált azért megnevettette - számolt be a közjátékról a Telex.

Az operaház megnyitóját az M5 közvetítette, de az szerdán már nem volt elérhető az MTVA archívumában. Viszont a miniszterelnöki páholy reakciója felkerült Márki-Zay Péter YouTube-csatornájára.

 

 

 

 

 

 

 

 

Különadókat vet ki a kormány, amit a DK szerint végül a magyar családok állnak

Rezsivédelmi és honvédelmi alap létrehozását jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, aminek forrásait különadók formájában szedik majd be. A DK szerint végső soron a magyar ember fizethetik meg ennek is az árát.

  • 2022.05.26

Távol-keletről hozna vendégmunkásokat a kormány

A munkarerőhiányt gazdasági bevándorlókkal kezelné a kormány, pedig 2015. óta permanens kampányt folytatnak ellenük.

  • 2022.05.23

Nagy zaj várható keddtől egy katonai gyakorlat miatt a Dél-Dunántúlon

Magyar-amerikai közös kiképzés lesz, ami az átlagosnál hangosabb lehet.

  • 2022.05.23