Több kilométeren torlódnak a kamionok a magyar-román határnál

Több kilométeren torlódnak a kamionok a magyar-román határnál

Ártádnál 3-4 kilométeres a kocsisor.

Több kilométeren torlódnak a kamionok a magyar-román határnál a nagykereki, az ártándi és a csanádpalotai határátkelőhely kilépőoldalán csütörtök délután - közölte az Útinform a honlapján.

A tájékoztatás szerint az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor öt kilométeres. Az M4-es autópályán, a nagykereki és a 42-es főúton, az ártándi határátlépőhelynél is 3-4 kilométeres kamionsor alakult ki - írták.

Hat év börtönre ítélték a csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét

Első fokon hat év börtönbüntetésre ítélték a tavalyi, csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét - közölte a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

  • 2022.05.26

8 évet kapott a 300 céget becsapó csaló

Az Esztergomi Járásbíróság első fokon nyolc év börtönbüntetésre ítélt egy nőt, aki férfitestvérével együttműködve ügyvédnek, illetve közjegyzőnek adta ki magát, és országszerte 310 vállalkozást károsított meg.

  • 2022.05.23

Kiss Norbert újra nyert a kamionos versenyen

Megnyerte a gyorsasági kamion Európa-bajnokság idénynyitó misanói versenyhétvégéjének vasárnap kora délután rendezett harmadik futamát az Eb-címvédő Kiss Norbert, a Révész Racing Team versenyzője, aki így az élen áll az összetettben a sorozat második, Hungaroringen sorra kerülő fordulója előtt.

  • 2022.05.23