Sövényvágás miatt korlátozzák a forgalmat az M3-ason

Sövényvágás miatt korlátozzák a forgalmat az M3-ason

Jövő keddig tartanak amunkálatok.

Növénygondozási munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M3-as autópályán csütörtöktől jövő keddig több szakaszon Vásárosnamény irányába - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A vállalat csütörtöki közleménye szerint a korlátozásra a 103-as és 130-as kilométerszelvények között 8.00-tól 16.00 óráig kell számítani.

A forgalom az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, és 80 kilométer per órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A Magyar Közút arra kéri a közlekedőket, hogy "a torlódások minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba".

Hat év börtönre ítélték a csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét

Első fokon hat év börtönbüntetésre ítélték a tavalyi, csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét - közölte a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

  • 2022.05.26

8 évet kapott a 300 céget becsapó csaló

Az Esztergomi Járásbíróság első fokon nyolc év börtönbüntetésre ítélt egy nőt, aki férfitestvérével együttműködve ügyvédnek, illetve közjegyzőnek adta ki magát, és országszerte 310 vállalkozást károsított meg.

  • 2022.05.23

Kiss Norbert újra nyert a kamionos versenyen

Megnyerte a gyorsasági kamion Európa-bajnokság idénynyitó misanói versenyhétvégéjének vasárnap kora délután rendezett harmadik futamát az Eb-címvédő Kiss Norbert, a Révész Racing Team versenyzője, aki így az élen áll az összetettben a sorozat második, Hungaroringen sorra kerülő fordulója előtt.

  • 2022.05.23