Nevelt lánya molesztálása miatt emeltek vádat egy férfi ellen

Nevelt lánya molesztálása miatt emeltek vádat egy férfi ellen

Nevelt lányát molesztálta, élettársát és gyermekeit bántalmazta egy férfi az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene.

A Somogy Megyei Főügyészség az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta, hogy a 40-es éveiben járó férfi 2018-ban kezdett el szexuálisan közeledni élettársa előző kapcsolatából születetett, 12 éves lányához.

A vádlott idővel egyre gátlástalanabbá, erőszakosabbá vált, 2020 nyarán bántalmazással, életveszélyes fenyegetésekkel vette rá a kiskorút arra, hogy kielégítse őt. A nevelőapa az ezt követő fél évben naponta kényszerítette szexuális cselekményre a lányt.

A férfi terrorban tartotta a családját: nemcsak a kiskorú sértettet és élettársát, hanem élettársával közös kiskorú gyermekeit is rendszeresen verte, a gyermekek a szemtanúi is voltak, ahogy a vádlott az édesanyjukkal és testvéreikkel bánt.

A történtek 2021 elején, gyermekvédelmi jelzőrendszeren keresztül jutottak a barcsi nyomozók tudomására. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság később letartóztatta a férfit, aki ellen az ügyészség 18. életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat.

A vádhatóság a Kaposvári Törvényszékhez benyújtott vádiratában a vádlottal szemben fegyházbüntetés kiszabására, valamint arra tett indítványt, hogy tiltsa el a férfit a 18. életévét be nem töltött emberekkel összefüggő foglalkozásoktól és szüntesse meg a szülői felügyeleti jogát.

Hat év börtönre ítélték a csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét

Első fokon hat év börtönbüntetésre ítélték a tavalyi, csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét - közölte a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

  • 2022.05.26

8 évet kapott a 300 céget becsapó csaló

Az Esztergomi Járásbíróság első fokon nyolc év börtönbüntetésre ítélt egy nőt, aki férfitestvérével együttműködve ügyvédnek, illetve közjegyzőnek adta ki magát, és országszerte 310 vállalkozást károsított meg.

  • 2022.05.23

Kiss Norbert újra nyert a kamionos versenyen

Megnyerte a gyorsasági kamion Európa-bajnokság idénynyitó misanói versenyhétvégéjének vasárnap kora délután rendezett harmadik futamát az Eb-címvédő Kiss Norbert, a Révész Racing Team versenyzője, aki így az élen áll az összetettben a sorozat második, Hungaroringen sorra kerülő fordulója előtt.

  • 2022.05.23