Meghalt M. Richárd

Meghalt M. Richárd

Meghalt M. Richárd, a 2017-ben történt Dózsa György úti balesetért jogerősen elítélt férfi, írja a Blikk a család tájékoztatására hivatkozva. 

M. Richárd tavaly decemberben kapott először sztrókot még a szombathelyi börtönben. Ügyvédje már akkor a büntetés-végrehajtási intézethez fordult, hogy szakítsák félbe a büntetését, amíg felépül. Mocsai Gergely akkor azt mondta: a férfi 24 órát feküdt a cellájában ellátás nélkül a sztrókja után. A férfi élettársa pedig azt mondta: embertelen körülmények között tartják fogva M. Richárdot.

Második sztrókja után április közepén a család és az ügyvédje is kezdeményezte az átszállítását, de végül csak húsvét után került a berettyóújfalui börtönkórházból a debreceni klinikára. Száznegyvenről hatvan kilóra fogyott, a protokoll alapján az intenzív osztályon is az ágy keretéhez bilincselték a kezét, és folyamatosan felügyelték.

M. Richárd 2017. május 15-én jogosítvány nélkül, a sebességhatárt átlépve okozott balesetet a budapesti Dózsa György úton. A balesetben ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. 

(telex)

Hat év börtönre ítélték a csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét

Első fokon hat év börtönbüntetésre ítélték a tavalyi, csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét - közölte a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

  • 2022.05.26

8 évet kapott a 300 céget becsapó csaló

Az Esztergomi Járásbíróság első fokon nyolc év börtönbüntetésre ítélt egy nőt, aki férfitestvérével együttműködve ügyvédnek, illetve közjegyzőnek adta ki magát, és országszerte 310 vállalkozást károsított meg.

  • 2022.05.23

Kiss Norbert újra nyert a kamionos versenyen

Megnyerte a gyorsasági kamion Európa-bajnokság idénynyitó misanói versenyhétvégéjének vasárnap kora délután rendezett harmadik futamát az Eb-címvédő Kiss Norbert, a Révész Racing Team versenyzője, aki így az élen áll az összetettben a sorozat második, Hungaroringen sorra kerülő fordulója előtt.

  • 2022.05.23