Fokozatosan áll helyre a közlekedés a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon

Fokozatosan áll helyre a közlekedés a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon

Fokozatosan áll helyre a közlekedés a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon, ahol gázolás miatt késnek a vonatok - közölte a Mávinform hétfőn Facebook-oldalán.

Azt írták, hogy a baleset Rákosnál történt, a Nagykátáról a Keleti pályaudvarra közlekedő S60-as személyvonat gázolt el egy embert, akit a mentők kórházba szállítottak.

A helyszínelés fél nyolc előtt befejeződött. A vonatok ismét két vágányon haladnak Rákos és Rákoshegy között. A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon a 15-30, esetenként 30-60 perces késések fokozatosan csökkennek, a menetrend délelőtt állhat helyre - közölte a Mávinform.

Hat év börtönre ítélték a csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét

Első fokon hat év börtönbüntetésre ítélték a tavalyi, csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét - közölte a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

  • 2022.05.26

8 évet kapott a 300 céget becsapó csaló

Az Esztergomi Járásbíróság első fokon nyolc év börtönbüntetésre ítélt egy nőt, aki férfitestvérével együttműködve ügyvédnek, illetve közjegyzőnek adta ki magát, és országszerte 310 vállalkozást károsított meg.

  • 2022.05.23

Kiss Norbert újra nyert a kamionos versenyen

Megnyerte a gyorsasági kamion Európa-bajnokság idénynyitó misanói versenyhétvégéjének vasárnap kora délután rendezett harmadik futamát az Eb-címvédő Kiss Norbert, a Révész Racing Team versenyzője, aki így az élen áll az összetettben a sorozat második, Hungaroringen sorra kerülő fordulója előtt.

  • 2022.05.23